Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه عکس از تکیه های دوره قاجار در باغ موزه ی هنر ایرانی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی باغ موزه ی هنر ایرانی به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، «باغ موزه ی هنر ایرانی» با مشارکت پایگاه ثبت جهانی کاخ گلستان نمایشگاه عکسی با عنوان «با کاروان» با موضوع تعزیه و برگزاری آیین های سوگواری و روضه خوانی مربوط به دوره قاجار از تاریخ ۲۳ مهرماه تا ۵ آبان ماه ۹۸ ساعت در نگارخانه ی پردیس برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشگاه «با کاروان» نمایش عکس هایی متفاوت از آلبوم خانه ی کاخ گلستان است که توسط عکاسان قاجار از جمله محمدحسن قاجار، عبدالله قاجار، ابراهیم، امیر قاجار و جمعی از دیگر عکاسان آن دوره در ایام سوگواری ثبت شده است.

در این نمایشگاه ۳۰ قاب عکس از تکیه های تکیه ی دولت، صاحبقرانیه، کامرانیه، مویدالدوله، دزآشوب به نمایش گذاشته خواهد شد.

در دوره ی قاجار تکایا برای برگزاری مراسم مذهبی و بزرگداشت عزاداري امام حسین علیه السلام رونق فراوانی یافتند، چنان که هم اصناف و مردم عادي و هم شاهان قاجار سعی در برپایی تکیه ها داشتند. تعزیه و تعزیه خوانی، از جمله مراسمی بود که در تکیه برگزار می شد، ساختن تکیه چنان در دوره ی قاجار گسترش پیدا کرد که حتی صاحب منصبان و وزرا سعی می کردند در ساختن تکیه، نسبت به یک دیگر پیشی بگیرند.

نمایشگاه عکس «با کاروان» از  ۲۳ مهر تا ۵ آبان ماه ۹۸ از ساعت ۱۰ تا ۱۷ (جمعه ها ۱۶ تا ۲۰) در نگارخانه پردیس باغ موزه ی هنر ایرانی برپاست. بازگشایی نمایشگاه سه شنبه، ۲۳ مهرماه ساعت ۱۶ خواهد بود.

علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌ ۲۲۳۹۱۰۹۰ تماس و برای بازدید به نشانی خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از پل پارک وی، خیابان شهید فیاضی، خیابان بوسنی و هرزگوین، خیابان دکتر حسابی، باغ موزه ی هنر ایرانی، نگارخانه ی پردیس مراجعه نمایند.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین مسجد پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی کانون های مساجد حب الحسین یجمعنا اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه باغ موزه هنر ایرانی نمایشگاه عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)

اولین روز نمایشگاه کتاب تهران درحالی به اتمام رسید که تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه نسبت به روز اول سال گذشته کمتر بود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مترو برخلاف وعده خود، زمان سرخط قطار‌ها را کمتر نکرده و ابتدای روز در ایستگاه شهید بهشتی راهنمای نمایشگاه کتاب نصب نشده بود و در بلندگوی قطار نیز اعلام نمی‌شد نمایشگاه کتاب تهران برقرار است. هرچند در طول روز تابلو‌های راهنما به سمت نمایشگاه نصب شده بود.

ورودی در‌های مختلف، گل آرایی شده و صرفا سازه‌های آهنی بدشکل نبودند.

مانند همه روز‌های اول، دوره‌های مختلف نمایشگاه در ساعت‌های اولیه ناشران بسیار درحال چیدن کتاب‌های خود، ساخت غرفه یا دنبال دستگاه کارت‌خوان بودند و در این بین بودند ناشرانی که هنوز غرفه‌های خود را تحویل نگرفته بودند.



با وجود اینکه در‌های نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح باز شده بود، افتتاحیه رسمی نمایشگاه بعدازظهر با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رئیس سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه کتاب برگزار شد. البته مراسم آتش‌بازی هم در ساعت پایانی نمایشگاه و در حیاط مصلی برگزار شد.



وزیر ارشاد در این مراسم در سخنانی گفت: «با همه مشکلات در برخی خانواده‌ها به دلیل مسائل معیشتی و اقتصادی انتظار می‌رفت که به حوزه کتاب توجه نشود، اما مردم کتاب‌دوست، کتاب را رها نکردند.»

او در ادامه از افزایش سرانه مطالعه، خودکفایی در کاغذ برای انتشار کتاب درسی، افتتاح کارخانه کاغذ زاگرس و افتتاح کتابخانه مرکزی در اراک گفت.

تعدادی از ناشران بزرگ که سال گذشته در بخش مجازی نمایشگاه حضور نداشتند، امسال حاضر بوده و تقریبا با استقبال بازدیدکنندگان هم مواجه شدند.

برنامه‌های فرهنگی نیز در بخش کوشک کتاب، گوشه نقد برگزار می‌شدند.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده است و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظر خود را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

یکی از اتفاق‌های جالب نمایشگاه این است که مراجعه‌کنندگان با اسکن QR کد تعبیه شده در کتیبه‌ها، می‌توانند درباره کتاب‌های ناشر اطلاع کسب کنند.

البته در مواردی ساخت و ساز تا ساعت پایانی ادامه داشت.

سازمان زیباسازی شهرداری هم امسال مجسمه هایپر رئال شهریاری و حمید سبزواری را به نمایشگاه آورده بود. امسال خبری از پرفورمنس شخصیت‌های ادبی که سال گذشته هواخواهانی هم پیدا کرده و سوژه‌ای برای عکاسی بودند، نبود.

افتتاحیه میهمان ویژه نمایشگاه به فردا موکول شد در حالی که در سال‌های قبل افتتاحیه این بخش در روز اول انجام می‌شد و بخش بین‌الملل هم روز آرامی را پشت‌سر گذاشت.



بسیاری از غرفه‌داران در شبستان و بخش کودک در پاسخ به اینکه وضعیت امروز راضی کننده بود، می‌گفتند «روز اوله دیگه، طبیعیه خبری نباشه» «درحال چیدن کتاب بودیم، بد نبود» یا «فردا شلوغ میشه» و «امیدمون فردا و پس‌فرداست» هرچند تعدادی از ناشران آموزشی وضعیت امروز را نسبت به سال قبل خوب می‌دانستند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.


دیگر خبرها

  • آثارهایده زرین بال روی دیوار می‌رود/«تنیده‌گی» در مرز هستی ونیستی
  • حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)
  • تهران در دوران احمدشاه قاجار / هاینریش هیملر مهره کلیدی هیتلر / معانی جالب زبان بدن ایتالیایی‌ها / رانندگی روزمره با خودرو مسابقه‌ای المنتال
  • خدمت‌رسانی رایگان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است
  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • اثر کشف‌شده در خیابان باباطاهر همدان به دوره ایلخانی برمی‌گردد
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»